EN DANS PÅ KNIVENS EGG

Det är inte det att jag inte har lusten att skriva av mig, uj uj uj. Har sån skrivarglöd och grym källförteckning för att kunna skriva en fet C Uppsatts.
Men ni vet när man har ett kaos framför sig, ett städkaos t ex (vilket jävla bra exempel. Nöjd)
Man måste ta tag i det (måste få det ur sig) för att gå vidare.
Men VART ska man börja? När man väll kommit igång är det kul och man startar oftast andra projekt i farten. Man hittar nån gammal anteckning i en låda, ett fotografi och man sätter sig ner en stund. Jag glömmer äta när jag får städ/skrivarglöd. Sen pang så är energin borta. Men skit i det.
Nu är jag här iaf.
______________________________________________________
Match med A-team idag.
Borta Vimmerby.
Skitnödig tid. 18.oo borta och ingen barnvakt. Hon får följa med likt ett cirkusbarn. Fylla upp tränarnas fickor med Lördagsgodis. Enkelt recept på lyckad utgång.
Skit att missa A´s (ass hahaha) match idag. Hemma.

Match imorgon med B
Om det känns gött i kroppen.
Tycker inte det var en sån dum idé med mer speltid i benen.
Vi får se. Tanten måste känna på formen först.
________________________________________________________
Var ju hos Läkaren igår.
Stolpskott.
Min migrän i 5 dagar nu beror på
"Stress, mörk choklad.. och kanske menscykeln)
Pajas
Hon frågade inte ens om jag hade en stressig livstil. Hade hon gjort det och skakat lite på huvudet, tagit mig på överarmen och sagt: "Detta håller inte, och det är nog den största anledningen till din huvudvärk. Spänning."
Detta varken sa eller gjorde hon.
Så min teori om en tumör bakom högeröga är inte ens till ytan bortblåst.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Massage hos Bergåse.
Det enda rätta
Skön person med otroliga händer till att räta ut muskler. Jag behöver honom.
Många gör det och det är otroligt vilken kundkrets han har.
Han har mitt drömyrke,
SKULLE VARA GRYMT,- Idrottsmassör bl a.
kom ihåg vem som sa det ;)
Anton ska bara vinna pengar först.
_
Nu fexa te se så åker vi o tittar på fotboll på Heds. Sen hem o äta, packa och åkA till samlingen 15.30
Blir nog snart avslut på denna dag också. Tyvärr.
_
NU KÖR VI!
KÖTT

DET VAR DEN FÖRBANNADE MOTIVATIONEN

Jag har tappat det lite. DET ÄR JU INGET KUL ATT LÄSA OM.
Men jag har ju legat sjuk. Jag har haft influensa. 39.8 kan man väll få skryta med likt de gamla gör med vädret. Det är ju alltid l i t e kallare, blåsigare, varmare, våtare, dimmigare och härligare hos dom. Har ni inte nån s å n gammal eller granne som har det så? Märkligt.
Tror det är exakt samma människor som gluttar bakom gardinerna. Som blir lite härligt upprörda över den odentifierade bilen som körde förbi, och som aldrig har kört förbi där förut. Skulle bilen stanna så sätts en skallkedja med telefon (snurrtelefon) igång.
Hoppas jag blir sån.
(sidospår)
Idag har jag bara en tjock, seg, slemfylld hals. En upprivd strupe av allt rossel och hets-hostande. Ett blekare anlete efter att ha varit instängd i dagar. Jag är hes och jag harklar, snyter och tycker det borde räcka nu.
Men jag har INGEN feber eller orkeslöshet. Det är det allra viktigaste.
Min plan är dock skadad. Det blir ingen träningsmatch för mig. När jag var 16 skulle jag lätt gjort det. Idiotiskt och omoget. Jag har spelat med feber och halsont i många år som yngre. Kunde inte låta bli. Matcher är ju frukten man skördar efter allt slit på träningar. Men det går inte. Och absolut inte längre. Jag har blivit skadad och absolut mer känslig för sånt. Skulle jag gå på planen och kriga skulle jag vara borta nästa vecka med. För hursomhelst så tar jag det ALDRIG lugnt när jag säger det, eller får det rådet.
DET ÄR ALLT ELLER INGET
Jag vet ju att min motivation kommer tillbaka. Likt en amorspil i röva kommer den skicka in edorfinerna så det står härliga till och jag kommer irritera dom lata med mina PWs och träningar.
Men nu ger jag denna hals och mitt mående några dagar till av stillhet i den mån att dt inte räknas som träning eller match.
--

ATT FALLA MELLAN STOLARNA – KRAFTIGT

7/3-2012

__________________________________________________________________________

Ni kanske har läst statusarna om ilskna föräldrar som klagar på kommunens barnomsorg. Det är inte något litet problem som finns i vår kära kommun. Jag ska här ge min situation i detta problem som kommunen står för.

JAG FÅR INGEN A-KASSA (Arbetslöshetsersättning)

Alltså FRÅN DEN 19 Januari –> APRIL (då jag luddigt blivit lovad en plats på en förskola) får jag inte ett enda korvöre från A-kassan. Alla pengar jag investerat varje månad i min fackavgift har inte hjälpt mig avsevärt i denna frågan. Som är högst relevant.

Ca 73 dagar om vi nu tror vi skulle få en plats den 1april. Så många dagar blir jag utan ersättning. Jag har gjort allt jag trodde man borde göra:

·         Ansökte om en förskoleplats i December då jag precis flyttat till Vetlanda. Jag har även folkbokfört henne hos mig för att överhuvudtaget kunna få en förskoleplats i kommunen.

 

·         Jag anmälde mig även till Arbetsförmedlingen dagen efter min sista arbetsdag. Den 19 januari. Precis enligt reglerna.

 

Jag har skickat blanketter, bifogat dokument, intyg, suttit ner med tjänstemän för att få hjälp med det som skrivits i kursiv text.  Jag har skickat allt som har frågats efter. Jag har fått skriva brev med förklaringar och för varje gång har jag känt att det bara m å s t e vara det sista brevet jag behöver posta tillbaka.

 

Jag har gjort allt detta samtidigt som jag har försökt att förhandla med förskola, men där är det total stopp.

Jag är arbetsökande och det råder en tuff tid även för någon som mig som aldrig ger upp och med ett litet barn UTAN förskola är det ännu svårare.

Jag har nu varit på två arbetsintervjuer som är mycket lovande, men då jag inte har förskoleplats kan jag heller inte tacka JA till ett arbete.

 

IDAG 07-03-2012 FICK JAG AVSLAG AV GS ARBETSLÖSHETSKASSA

 

JAG FÅR ALLTSÅ INGEN ERSÄTTNING FÖR DESSA 73 DAGAR

FÖR ATT:

·        JAG INTE HAR EN FÖRSKOLEPLATS TILL MITT BARN

·

Jag får inte ett enda öre på över två månader.

Anledningen till att det inte finns plats är bland annat  ”..förseningar vid byggnationerna..”

 

SKA DET VARA SÅHÄR? NÅGON? SNÄLLA SÄG MIG HUR DET ÄR MÖJLIGT ATT DET FÅR VARA SÅ HÄR?


DET ÄR MYCKET ATT CHECKA AV DEN SENASTE TIDEN

 

·         Två Arbetsintervjuer

·         Anmäld till Vårruset i Växjö

·         Bloggmingel i Sthlm.

Kan låta lite cheesy, - men jag och Anna ska åka till Stockholm på ett bloggmingel, *host*, först kände jag att jag inte alls skulle passa in. Men det som övervägde och lockade var föreläsningarna, hotellnatten, trerätters, hotellfrukost, hår-och sminkstylad innan middagen, goodiebags och att bloggarna är FÖRÄLDRAR. Inga orangea bloggfjortisar som representera(!) bloggvärlden. Utan Mammor/Pappor som Vi. Dåså. Bokat!

·         Första utekvällen sen November närmar sig. Nåja, inget storslaget. Det kan man inte påstå med Vetlandas Best Western som huvudmål. Men några glas rött kan man få unna sig. Det är folket jag vill se. Det är samma folk ute, men det är alldeles lagom för mig nu när jag letat mig ut ur lyan från vinterns misär ;) . Att det är samma folk ger en slags trygghet, ni fattar.

·        Anton har börjat twittra. Han är så nöjd och citerar alla från Adam Alsing, AC Milan, Alex Shulman, Patrik Ekwall, Ballotelli, Mikael Dyrestam, Rooney.. Han ”är med”;) hehe Dagens kommentar var

”Jag håller inte på med Facebook längre, jag twittrar” ;)

haha Jag låter han hållas. Jag känner att det var inne med tweet för några år sen. Men det kanske inte stämmer, tydligen. Man kan starta ett konto och helt plötsligt bli ”inne” ;) Det finns hopp för alla =D

·         Gjort tre fotbollsträningar och jag har totalsågat mig själv efter varje. Jävla forwardfasoner på innermitten. Springer på allas ytor. Jag kan inte riktigt med när det uppkommer ytor och ingen visar sig, snackar eller möter. Då kliver jag fram. Fast jag ska stanna, och vara med på mitten. Balleträffar och sjukt kassa inlägg. Jag slutar där. Jag har sagt till Anton innan jag åkt att ”nu ska jag göra en riktigt bra träning”. Kommer hem som en sur trasa. Jag begär så sjukt mycket av mig själv. Övermänskliga krav. Jag tillåter mig inte att bli nöjd för något. Jävligt sorgligt. (”du svär lite där jaa” skulle A sagt nu om jag läste detta högt. Lägger in detta som en parentes. Har fruktansvärt lätt för att svära. Ellen sa förra helgen ”mamma, sluta svära”. Det tog hårt. Och jag försöker hålla mig nu. #sidospår)

...Fotbollen ja.- Första träningsmatchen på söndag. Andra dagen med influensa. Det går inte bra nu. Det är så fruktansvärt kul med fotboll. Men det var 3 1/2år sedan sista matchen. Jag minns att det var mot Ormaryd borta. Jag var i typ 5e veckan. Första barnet och jag tänkte, eftersom vi hade försökt rätt länge med att få till det, att en smäll och jag får missfall. Alla som varit gravida och insatta VET att det hade gått att spela. Men jag klev av. Sen gjorde jag en kortlivad comeback igen efter första barnet. Men blev gravid samma månad som 1:an fyllde 1. Sen blev jag fet på 100kg och var det i 3månader tills jag tillslut tog tag i mitt liv som tjockis. Ni som följer mig vet sagan.

 

ÅH VA GÖTT DET ÄR ATT SKRIVA AV SIG HÖNNI

 

Det är oftast mammor som stannar mig och berättar att deras barn följer min blogg. Jag vet inte vilka alla 800 är (när det är som mest smaskigt i mitt liv) Alltid velat stå i centrum. Se mig. Hör mig. Älska mig. Hata mig. Vad som. Bara du får en känsla för Mig.

 

Vi är barnfria i helgen. En varsin match och jag har aldrig längtat mer efter egentid med Kärleken. Han är verkligen Min. Vi är fortfarande i nykärsstadiet. Ni vet pirret innan han kommer hem. Längtan. Man vill synas ihop. Hitta på allt. Bestiga berg. Den extra åtrån. Allt som tillhör,- plus det extra plus. Anton har blivit "småbarnsförälder". Han har fattat det här med egentid för par och att man kanske måste lägga sig tidigare för att utgången av natten och morgonen är oberäknerlig. Han är grym. Kan inte säga det nog.


Har jag sagt att han är grym?


Nä. Nu tar vi kväll. Duscha av mig febersvettet. Fräsch.

Puss!


RSS 2.0